Contacteer ons

 

Heb je vragen over een van onze behandeling of wil je meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Bel ons

 09 330 57 75

+324 84 74 87 65

Email

info@maisonsahra.be

Salon

Dendermondse steenweg 52, Gent, 9000

}

Werkuren

Woensdag tot Zondag:

10:00 – 22:00

Neem contact:

11 + 7 =

Annulaties
  1. De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vierentwintig uur voorafgaande aan de afspraak aan Maison Sahra melden.
  2. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag Maison Sahra het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt door berekenen.
  3. Indien de cliënt meer dan 5 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt mag de medewerker de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele honorarium van de behandeling aan de cliënt door berekenen.
  4. Indien de cliënt bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon aankomt, mag de medewerker de gehele afspraak annuleren en toch het gehele honorarium van de behandeling aan de cliënt door berekenen.
  5. Maison Sahra moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vierentwintig uur voorafgaande aan de afspraak aan de cliënt melden.
  6. Beide partijen hoeven zich niet aan de verplichtingen van artikel 3.1 tot en met 3.6 te houden, indien zij gehinderd worden door overmacht. Overmacht omvat datgene wat de wet en jurisprudentie daarover zegt.
  7. Voor afspraken die niet tijdig worden afgezegd, zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

*Afspraken kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd en tot 24 uur vooraf kosteloos gewijzigd naar een eventuele andere datum en tijd.
*Afspraken die daarna worden gewijzigd en/of geannuleerd wordt 50% van bedrag van behandeling in rekening gebracht.
*Het annuleren en wijzigen van afspraken kan uitsluitend telefonisch worden doorgegeven!

Scrijf je in voor onze nieuwsbrief!