FAQs

Wat is een SCALP behandeling?

Heeft u last van dunner wordend haar, plaatselijk haarverlies, kale plekken of littekens van haartransplantatie? Met scalppigmentatie kunnen wij ervoor zorgen dat u zich weer beter in uw vel voelt.  Zelfs bij gedeeltelijke of volledige kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen!

Bij dames die het haar vaak strak naar achter dragen, bij afro-haar of vlechten, kan er bij de slapen kaalheid ontstaan. Ook dit kunnen we mooi opvullen met scalppigmentatie.

Wat is een PMU behandeling?

Wil je minder tijd spenderen aan je make-up, maar er wel op elk moment stralend uitzien? Of ben je er gewoon niet erg handig in? Dan is permanente make-up iets voor jou. Met een dunne naald breng ik pigment aan vlak onder je huid.

Het resultaat: vollere wenkbrauwen die hun mooie vorm behouden, eyeliner die niet uitloopt of lippen die je natuurlijke schoonheid nog meer benadrukken.

Wat is een CRYO behandeling?

Cryolipolyse is een unieke en pijnloze behandeling om vetweefsel gericht en op een natuurlijk, veilige manier te kunnen verwijderen door middel van koudetherapie. Deze revolutionaire techniek maakt het mogelijk om vet op probleemzones zoals buik, taille (love handles), bovenbenen, rug, enz… definitief te verwijderen zonder weefsel te beschadigen. Behaal mooie resultaten zonder injecties of operaties met lange herstelperiodes.

Wat is een VACUÜMTHERAPIE?

Vaccumtherapie is vooral geïndiceerd voor cellulitis verminderen. Het kan echter ook worden gebruikt voor andere gevallen van obesitas of plaatselijk vet. Te behandelen in sessies.

 

Wat is een LIPOLASER behandeling?

Kosten van intakegesprek worden afgehouden van het totaalbedrag van de behandeling. Het vormt een niet-chirurgisch alternatief voor een liposuctie. De laser laat door middel van straling de vetcellen krimpen, waardoor je makkelijk en snel vet verliest. De probleemzones worden aangepakt en u verliest vet op de moeilijke plaatsen zoals de heupen, de buik, de dijen en de bovenarmen. Te behandelen in sessies.

Wat is een LIPOCAVITATIE behandeling?

Kosten van intakegesprek worden afgehouden van het totaalbedrag van de behandeling. Lipocavitatie is een behandeling dat het mogelijk maakt om de figuur van de patiënt te verbeteren zonder een chirurgische ingreep. Nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos, en vergen geen herstelperiode. Na de uitgevoerde behandeling is er een significante vermindering van vet plooien en cellulitis. Te behandelen in sessies.

Wat is een FRUITZUURPEELING behandeling?

Een fruitzuurpeeling wordt bijvoorbeeld ingezet voor anti-aging, fijne rimpels en pigmentvlekken. Na een fruitzuurpeeling kan de huid reageren met bijvoorbeeld roodheid, maar van alle medische peelings is de fruitzuurpeeling het mildst.

Wat is een CARBONPEELING behandeling?

Ook wel gekend als de Hollywood peeling. De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt.

Wat is een CARBOXY MASKER behandeling?

De nieuwe kooldioxide toepassing voor de huid is een revolutionair masker om de huid jonger te maken door deze van zuurstof te voorzien. Carboxytherapie helpt o.a. de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen en donkere kringen rond de ogen te verminderen.

Wat is een RADIOFREQUENTIE behandeling?

Radiofrequentie (RF) behandeling voor het gezicht, hals en decolleté is zeer effectief tegen huidveroudering. RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt, wat de huid verstrakt en verstevigt.

Wat is een ACNE behandeling?

Gefractioneerde laser therapie is geschikt voor acné-littekens die eruit zien als lichte putjes, roodheid, rode vlekjes of kleine littekens. Het laserlicht maakt kleine gaatjes in de huid, waardoor het weefsel wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen. Ook bieden wij manuele acne behandelingen aan met producten voor thuisgebruik die je dagdagelijks kunt gebruiken voor het optimaliseren van je huid.

Wat is een PIGMENT behandeling?

Zowel een laserbehandeling als een peeling is een goede behandeling tegen pigmentvlekken. Een peeling is vooral bedoeld als er sprake is van oppervlakkige pigmentatie. Ook de getinte en donkere huid komt in aanmerking voor een peeling. Als het ongewenste pigment dieper in de huid ligt, is een laserbehandeling een goede optie. Met de laser verwijderen we pigmentvlekken die het gevolg zijn van uv-straling, ouderdom en melasma.

Wat is een DIEPTEREINIGING?

Tijdens de dieptereiniging wordt de huid schoongemaakt van make-up en vuil met een door de huidtherapeut gekozen reiniging. Daarna begint het ledigen, het verwijderen van de verstoppingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een steriele naald. Het ledigen van de verstoppingen doen we manueel, dat wil zeggen met de handen. Dit kan soms gevoelig zijn. Daarna wordt de huid verzorgt en indien gewenst kan er een (actief) masker gebruikt worden. Verder is het mogelijk dat we de huid camoufleren.

Wat is een COUPEROSE behandeling?

Wilt u uw rosacea laten verminderen? Deze huidaandoening is goed te behandelen met lasertherapie. Onze huidtherapeuten behandelen rosacea door middel van een vaatlaser of een IPL-laser. De KTP/Iridex/Yellow vaatlaser is zo nauwkeurig, dat het alleen reageert op de haarvaatjes.

Wat is een THREADEN behandeling?

Epileren met draad of touw, ook wel threading, is een oosterse en huidvriendelijke methode van gezichtsontharing en wenkbrauw shaping.

Wat is een LASERONTHARING IPL/DIODE?

Tijdens een licht- of laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. Dit gebeurt heel nauwkeurig door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel en zonder andere huidstructuren te beschadigen. Dit proces is alleen effectief in de groeifases van de haren.

Wat is een TANDEN BLEKEN behandeling?

De non-peroxide bleekgel is een bleekmiddel waaraan geen peroxide, zoals het alom bekende waterstofperoxide, is toegevoegd. Het is minder effectief dan bij de tandarts, maar totaal onschadelijk. In de dagen hierna zal de tand lichter worden. Afhankelijk van het resultaat zal de behandeling enkele malen worden herhaald. Gelieve eerst een check-up/kuisbeurt bij je tandarts zodat mogelijke gaatjes of ontstekingen niet getriggerd worden.

Wat is een WIMPERLIFTING behandeling?

Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen.

Wat is een LUXE SPA PEDICURE?

Deze behandeling bestaat uit:

  • Warme voetbad met etherische helende oliën
  • Medische pedicure
  • Voetscrub
  • Verzorgende voetcrème

Onze gegevens:

09 330 57 75

Vindt ons:

Dendermondse steenweg 52, Ghent, 9000

Volg ons:

Neem contact:

10 + 14 =